Válassz engem!

Miért engem válassz?

A tapasztalatom, élettapasztalatom miatt

Elsőszámú ügyfelem én magam vagyok.
Sikeresen menedzselem a magánéletem és az üzleti karrierem. Közel harminc éves boldog, kétgyermekes családi kötelékben, több évtizedes vezetői és szervezetfejlesztő-tanácsadói tapasztalattal, egyéni Brief coach szaktudással igazolom a hozzáértésemet.

A naprakész tudásom miatt

Képzett Brief coach, ügyfélkapcsolati szakember vagyok.
A valós üzleti életben való jártasságomat vállalkozásaim sikeres működtetése, folyamatos megújítása, valamint – kis-közép-nagyvállalati ügyfélköröm – számára nyújtott támogatói tevékenységem biztosítja. Az új módszertanok és esettanulmányok megismerését a folyamatos önképzés és a szakértői műhely tagjainak tapasztalat megosztása biztosítja a számomra.

Mert tiszta figyelmet biztosítok a számodra

Az ülésünk alatt számomra megszűnik a külvilág. Csak rád figyelek és minden tudásommal és felkészültségemmel arra törekszem, fókuszálok, hogy segítselek abban, hogy az ülés a lehető legnagyobb hasznot hozza a számodra.

A gyors eredmény reális ígérete miatt

A Brief coachingban többek között az a „szép”, hogy gyakran egy ülés elegendő ahhoz, hogy lásd az előtted feltárulkozó lehetőségeket és tisztába jöjj azzal, hogyan tudhatsz élni velük.

Mert bízom benned

Hiszem, hogy azzal a szándékkal jössz hozzám, hogy előrelépj. Tudom, hogy Te tudod jobban, hogy mire van szükséged. Majd én vezetlek.

Mert bízom a módszerben és a tudásomban

A cél az, hogy hogy értékesnek, hasznosnak ítéld meg már az első alkalommal a találkozónkat. A Te döntésed, hogy mennyire érzed értékesnek a számodra.

Mert őszinte leszek veled

Őszinte leszek és tudatom, ha úgy ítélem meg, nem passzolunk egymáshoz, vagy olyan elvárásokat támasztasz, amelyek teljesítését a Brief coaching módszertana nem teszi lehetővé. Ha így lesz, megpróbálok javaslatot tenni az igényeidhez jobban igazodó támogatás és együttműködés biztosítására.

Mert részese voltam és vagyok én is sok sikernek és kudarcnak

Mindkettőből kijutott, mindkettőből sokat tanultam és hasznosítottam. A Brief coaching megoldásközpontú szemlélete a jövőben is segíteni fog az előrelépésekben, neked is sokat segíthet.

Mert ügyfélkapcsolati szakember vagyok

Ügyfélkapcsolati területek képzés-fejlesztésével, szakértő tanácsadással is foglalkozom (kommunikációs készségfejlesztés, vezetőképzés) közel 20 éve. Tapasztalati és működési hátterem felöleli a terület teljes hierarchiáját. Tevékenységemről, módszereimről, referenciáimról részletesen a szervezetfejlesztési honlapomon tájékozódhatsz >> Memoriter Szervezetfejlesztés – Ügyfélkapcsolati területek szakértője

Azért, hogy meggyőződj arról, kiérdemeltem-e az alábbi visszajelzéseket

„Megvilágosodtam”
„…közvetlen, melegszívű ember vagy, aki jó légkört tud teremteni. Sőt. Vezérhangyát tudsz adni a veled szemben ülőnek:).”
„Empátiát éreztem, elfogadást és nagyon nagyfokú figyelmet. Engem megnyugtatott, hogy mosolyogtál és az természetesen jött. Jókedvű vagy és az üléseid is azok szerintem. Valahogy oldod a feszkót.”

 

>> Jelentkezz be: FOGLALOK

>> Miért én? >> Válassz engem

>> Ez is érdekelhet >> Life coaching & Business coaching

Vissza a főoldalra